Kreditkort uden renter

Et par kreditkortselskaber, der er velrenommerede er begyndt at tilbyde kreditkort uden interesse i en periode, typisk tre år.

Din rente kan hæves eller fjernes, hvis din betaling ikke foretages inden for seks måneder. Det er noget, som en god hjem ansvarlig lånekapital långiver vil gøre. Det bør ikke koste mindre end 15% ÅOP. Denne kredit er bedst, hvis du ikke har til hensigt at låne ved slutpunktet.

Der er mange långivere, der kan tilbyde personlige lån (hjem lånekapital) til attraktive priser. Disse omfatter lånevilkår, der kombinerer lånevilkår med lave forudbetalingsstraffe. Sammenlign priser og shoppe rundt for at finde de bedste tilbud. Sørg for at sammenligne satserne for alle långivere.

Vær opmærksom på, at långivere, der tilbyder kreditkort, billån, og realkreditlån kan forsøge at tage din virksomhed væk form konkurrenter, der tilbyder lignende kreditvilkår. En lov, der beskytter din virksomhed mod ugunstige vilkår. Det er almindeligt, at vi modtager tilbud fra hver af de store finansielle institutioner. Fordi banker, kreditforeninger samt realkreditinstitutter og kreditkortselskaber er altid på udkig for at øge indtægterne, jeg har tendens til at behandle det som en konkurrence og opsøge den bedste aftale.

Jeg har flere kreditkort med indledende priser på 0% og ingen årlige gebyrer. I de fleste tilfælde, når introduktionsperioden er afsluttet, vil kortet blive opkrævet en højere rente. Det hele afhænger af mængden af brug. Mange af os er tilfredse med at vide, at alt, hvad vi behøver, er at betale et månedligt gebyr, så vi har online adgang og 24 timers adgang til alle vores store kreditkort.

Kortholdere, der er gode brugere, har adgang til kort, der tilbyder lignende gebyrer. Den bedste politik er at være opmærksom på, hvad du skylder, og hvilke grænser du kan indstille. Shoppe rundt, sammenligne renter og gebyrer for hjem ansvarlig lånekapital og realkreditlån, og bruge trådløse tjenester til at få adgang til din kredit rapport 24 / 7. Dette vil beskytte både dig og din kredit.

Der er ingen grund til, at din kreditrapport skal begrænse dig.

* Hvordan din kredit stående ser ud?

* Hvor mange penge er du i stand til at spare?

* Er dine kreditkort aktuelle eller kriminelle?

* Har nogen betale nogen konti?

Har du stedet fejl eller spa bånd i din kredit rapporter? Dette er ikke et tegn på svaghed, men det lærer os tofe10 ophold med en balance på vores kredit rapport. Hvert år er det vores ansvar at undersøge vores kreditrapporter og verificere nøjagtigheden af oplysningerne. Vi kan også bestride eventuelle forkerte oplysninger.

Du kan få alle disse oplysninger fra de store kredit rapportering agentur ved at placere en ordre eller få adgang til deres hjemmesider på din anmodning. Det er vigtigt, at alle har adgang til de samme oplysninger.

Skriv kommentar