Sådan betaler du uopkrævede långivere

Du kan betale kriminelle konto gæld ved at besøge Small Business komplimenter kontorer i dit område eller ringe til din bank for at spørge, om de er villige til at finansiere dette program.

Du skal udfylde programmet korrekt og fuldstændigt. Alle de oplysninger, der er nødvendige for at udfylde din ansøgning, er nødvendige. Banken kan ikke give yderligere oplysninger. Forbered dig på at præsentere bevis for indkomst, aktiver og et brev, der beskriver, hvorfor og hvordan du spørger.

Sammenlign priser og gælder kun for de bedste priser. Du behøver ikke at vente på, at den officielle dato gælder, hvis du tror, du kunne få en bedre aftale. Ansøg i dag!

Begræns ikke det antal, du indsender dine ansøgninger. Dette kan reducere dine chancer for at få et lån.

V porto omkostninger.

Dokumentation for at vise, hvordan og hvorfor du er økonomisk insolvent.

Selvangivelser. Du bør vælge en ansvarlig person. Der er lån, der indebærer høj risiko. Mens du kan bestå den indledende screening test, vil lånet finansieringsprocessen kræver bevis for indkomst og aktiver.

Vær forberedt på at fremlægge bevis (dvs. jeg er ikke et salg båd) i din kredit rapport. De kan anmode om lønsedler, ansættelsesverificeringsdokumenter, kontoudtog og kontoudtog fra fødevarebanker, el- og gasregninger og en kopi af din lejekontrakt.

Kredit rapporter. Din kredit rapport bør holdes ajour for at gøre det lettere for dig at få et lån.

Du skal bruge en kopi af dine kontoudtog. Du skal bruge bankoplysninger, der går tilbage til de sidste syv-ti år.

En liste over alle hårde aktiver og en liste over alle lån.

Du kan blive involveret med ethvert niveau af føderale, statslige og lokale myndigheder. En sæk med møntsamlinger og yderligere mønter er et must. Du kan også have værdifulde mønter såsom 240 mønter af høj værdi eller rigtige livemønter. Du må ikke risikere at miste dit lån.

En kontantindsamling.

Elektronisk kontoudtog. Du bør også være parat til at sende et forklaringsbrev, hvis du bliver bedt om en fax eller e-mail erklæring. Vær forberedt med enhver anden gæld.

Registrering af eventuelle lån, du har modtaget til anfordringskonti og tidligere konti. Den skal gemmes i dine computerposter.

Dokumentoplysninger for enhver finansiel institution eller virksomhed, du skylder penge til. Disse omfatter: a), titler eller pant; b) fordringer og ansøgninger c) titel og tilbageholdelsesret d) indlån på skyldige saldi. Du bør også være parat til at betale en af disse konti.

Slå historien om lån til virksomheder og offentlige organer, som du har haft forretninger med i de seneste år. Lånedokumenter, der tidligere er blevet anmodet om af virksomheden, vises også.

Din forsikringsagent udsteder en kvittering med oplysninger om omkostningerne til forsikring på alle køretøjer, som du ejer eller forsikrer. Det bør indeholde oplysninger om køretøjets forsikring, herunder type, pris, dato og navn på virksomheden. Alle disse oplysninger er nødvendige for dit lån officer.

Et skatterelateret forsikringsbevis. Dette dokument er nødvendigt at knytte til din låneansøgning. Mest sandsynligt vil finansieringsselskabet anmode om en kopi.

En kopi af alle konkurspapirer.

Kontrol af din kriminelle fortid.

Økonomisk situation: Få afsluttet dine sidste to kontroller af væsentlige levende fornødenheder. Mad, husly, forsyningsselskaber. ( Threadountry huslejer og lignende. Hvis du lejer fra en slægtning, kan du blive bedt om at forlade dine udlejere eller lejere for at få ejendommen. Vær forberedt på at søge efter en ny udlejer eller finde et udlejningsfirma på samme tid.

Kontanter i banken. Betal kontant, hvis det er muligt. Din långiver kan hjælpe dig, hvis du ikke er i stand til at betale kontant.

Skriv kommentar