Skattelettelser

Folk, der bor i udlandet, hvad enten det er i mange år i udlandet eller bare for et par år, er begyndt at finde denne vej ud af nogle af deres skattespørgsmål. Ikke alle lande er så generøse som Det Forenede Kongerige i vejen for skattelettelser og Onshore 6:e pensioner bliver mere og mere populære.

Investeringsindkomst er IKKE skattefri i Storbritannien.

Hvis du bor i udlandet, er det vigtigt at sikre, at du drager fordel af alle de skattelettelser, der er tilgængelige. Ligeledes skal du være opmærksom på eventuelle forpligtelser, du måtte have her i Storbritannien, når du overfører opsparing eller investeringer.

Tænk på dig selv virkelig omhyggeligt, før du beslutter dig for du kan overleve i et andet land end den, du bor i. Der kan være stor forskel på livsstil mellem forskellige steder.

Nogle lande er meget strukturerede og stabile, mens andre ikke er det, og man ønsker ikke at blive udsat for de ustabiles nedbrydningsscannere.

Det er en god ide at sikre, at du bruger et rimeligt beløb her for at undgå skattespørgsmål.

Det er en god ide at finde ud af, om du skal betale til det land, hvor du har fast eller sædvanlig bopæl, hvis du bor der mindre end et påviseligt antal dage i skatteåret.

Hvis du bor i udlandet i mindre end 179 dage i skatteåret, behøver du muligvis ikke at betale britisk kapitalvindingsskat.

Du kan opleve, at det land, hvor du har fast bopæl eller sædvanligt ophold, kan give dig mulighed for at bo der til en pris, der er lavere end den normale sats.

Hvis dine omstændigheder ændrer du måske ønsker at drage fordel af Onshore 6:e pensioner eller endda subtile manipulationer af den britiske pensionslovgivning.

Din økonomi er vigtig, og det er klogt at konsultere din skatterådgiver og finansielle rådgiver, før du foretager ændringer i dine pensionsinvesteringer.

Det er vigtigt, at du konsulterer din finansielle rådgiver eller enhver skatterådgiver, hvis du er bekymret for dine skatteforpligtelser. Skattelovgivning er en global bekymring, og dine investeringer er måske ikke altid, hvor du tror.

Skatter kan være en lille faktor i din opsparing, men de kan gøre en enorm forskel.

Den britiske regering og Indtægter er en stor regering, og deres opgave er at øge indtægterne for regeringen. Du kan kæmpe for at forstå, hvor stejle deres løntabeller er, og hvordan de kan være så hjælpsomme.

Vel vidende, at de er nødt til at øge indtægterne gennem dig, du er synderen, og ved at være en simpel skatteyder du er en del af denne Revenue team.

Du kan frygte skat kan tage væk så meget fra din pension, at du ikke kender, og som vil lykkes at spare op til din pension. Andre lande kan give der ældre borgere og pension en garanteret indkomst, så hvorfor miste din pension i Det Forenede Kongerige?

Der er enorme forskelle mellem pensionerne i de forskellige lande. f.eks. er pension i lønnet beskæftigelse normalt gratis, mens den i selvstændige erhverv kan være meget dyr.

Vi er nødt til at tage hensyn til mange ting, når vi går på pension, og hvis vi ikke ønsker at være en byrde for vores børn, partnere og andre mennesker, der virkelig holder af os, kan vi ønsker at forberede og planlægge for vores fremtid.

Pensionerne vil være et vigtigt spørgsmål, når vi går på pension, og borgerne i højere grad tager hensyn til levestandarden, rejserne og mange andre ting, end de gør i de almindelige ordninger, de betaler penge til.

Som expat kan du være berettiget til mange flere fradrag, end du tror, og det væsentlige den, vi glemmer at tage hensyn til, er, at du bor i et fremmed land, og du kvalificerer dig til at betale skat her.

For eksempel, hvis du bor en god del af året væk fra dig Tager dig en masse nydelse væk fra hjemmet og også frigive dig fra nogle af de arbejdstider i Storbritannien dette kan meget vel gøre det muligt for dig at få en større end mængden af pension, du vil være berettiget til at få fra UK baseret pensionsudbydere.

Du skal passe på, at du betaler det rigtige beløb til din pensionsordning, og at det opfylder dine livsstilslivskrav: Dette er fordelen ved at bo i udlandet.

Skriv kommentar