Velkendte ansigter! Velkendte ansigter! Nye venner er lavet hvert år på Baby Showers

Hvert år, baby brusere part nærmer sig og værtinden føler glæden flyder fra hendes hjerte. Dekorationerne bestilles, buffetbordet er ryddet, og maden er rigelig. Snart, da mor og far går ind i lokalet, ringer telefonen. Mor må aflyse sin date. Hun kan mærke hendes mave knob og er nervøs. Hendes chef er overvældet af trang. Hun har store planer. Hun føler sig overvældet og ved ikke, hvad hun skal gøre. Det pres, hun er under, kan gøre mor-til-være føle det samme, da det er noget, hun ikke har oplevet før.

Det er altid rart at have et par venner. Måske vil den lille gule plakat med blomster og små sommerfugle fange hendes øje, og hun vil åbne en af invitationerne. Hun vil gøre sin vej til sit soveværelse, få fat i hendes visitkort og huske sin tid som receptionist. Hun vil derefter komme på sin computer til at sætte på hendes “formelle” tøj. Hun vil hurtigt være i stand til at bære den part invitationer, så hendes kontor basics vil snart blive forældet. Hun vil blive set af sine piger på badeværelset. Efter endt hendes formelle hår, vil hun bære den stramme hvide kjole, at hun valgte og vil ikke bære igen. Hun traf det rigtige valg. Festen er. Hun vil have travlt hele aftenen.

Seks piger bor i samme hus, og de vil ikke stoppe med at bevæge sig rundt fra rum til rum for at gøre det til festen. En produktiv forfatter fra hjemmet vil blive holdt i en Straw Board. En kunstner vil posere bag en kunstudstilling tæller. En mor derhjemme laver en særlig middag. To ældre kvinder sætter bordet, holder sølvtøj og plader i skødet. De ser ud, som om de lige er luppet ud af sengen. De deler det mere stille mod, at de ved, at de er mødre. Men det er de ikke. Det betyder ikke noget, det er dem, der har et barn i god behold i deres arme.

Denne nye verden af forandring og etaper tilbyder mange forskellige måder at udtrykke følelser og se verden anderledes. Baby Brusere var en mulighed for disse kvinder til at komme sammen og fejre deres liv. Hver kvinde deler en historie om, hvordan de kom til accept, og hvordan de gjorde det gennem alle faser af livet. Hver bringer noget særligt og værdifuldt. Efter at have næsten 26 børn, Fulbright søskende! Nu er de bedstemødre, gode venner og kan lette enhver fest med deres energi og entusiasme. De er mødre.

Mor-til-være er omgivet af kvinder, hun kan tale med om hendes følelser. De holder af hinanden og tager sig af dem. De ser det som hendes tid alene med sine udvalgte kammerater. De kan klæde sig, som de vil, og have det sjovt at gøre det. Nogle gange er det svært at følge med ham, selvom han er væk. Mens en kvinde måske ved, at det ikke er det bedste, indtil hun kan bevise andet, er det den eneste gang, hun har. besøger sin datters nye hus, går i kirke og lytter, som andre føler. Mor-til at være kan se verden gennem andre øjne og ører end hendes egen.

Enhver kvinde vil føle sig inkluderet i en gruppe af kvinder på hendes egen alder, der respekterer og forstår hende. Hun er i stand til at dele sin historie og har et sted, hun kan gå. De kan joke, drille, kritisere, eller endda tilgive hende for mange af hendes fejl og slip-ups. De vil være ivrige efter at høre hendes unikke historie i løbet af de næste otte dage.

Skriv kommentar